How do our brands Create Value

Our 4 brands product range is manufactured under high production standards and cutting edge technology with high quality and carefully selected raw materials.
The unique presentation of our tools provides a special profile that makes them stand out from the competition.

FF GROUP TOOL INDUSTRIES brands

ZGJEDHJA E PROFESIONISTËVE

BENMAN të pozicionuara në segmentin e nivelit të lartë të tregut të veglave profesionale,
veglat BENMAN janë zgjidhja më e mirë për përdoruesit kërkues.

PERFORMANCË SUPERIORE ME ÇMIME KONKURRUESE

 • gamë e gjerë produktesh
 • cilësi e lartë
 • qëndrueshmëri
 • besueshmëri

www.benman-tools.com

Nga Zejtarët Dhe Entuziastët E Përdorimit Individual Te Profesionistët

FF GROUP TOOLS Gamë e gjerë produktesh, cilësi e besueshme,
dizajn ergonomik dhe çmime të pakrahasueshme.F.F. GROUP ofron zgjedhjen më ekonomike dhe cilësi të besueshme në një gamë të gjerë
produktesh.

FF GROUP TOOLS VEGLAT ELEKTRIKE

Një gamë e gjerë veglash elektrike në kategorinë e veglave gjysmë profesionale dhe atë profesionale.
Jo thjesht një markë tjetër veglash elektrike, por një aleat i pazëvendësueshëm në realizimin e punëve të vështira.
www.ffgroup-tools.com

Quality Tools at Competitive Prices

FF GROUP TOOLS, consist of hand tools, power tool accessories,
work protective equipment, flash-lights, furniture fittings, home accessories,
fasteners, screws and fixings.
The extensive range can meet the requirements of both DIY users
and Craftsmen as well as Professionals.

FF GROUP TOOLS series is unique for:

 • wide product range of quality tools
 • extremely competitive prices
 • quality production standards
 • toughness and safety

www.ffgroup-tools.com

Zgjidhja Nr. 1 Në Veglat E Lyerjes

MORRIS ka një gamë të gjerë produktesh të një cilësie të lartë dhe është një zgjidhje ekonomike për të gjitha llojet e punëve, si lyerja, lubrifikimi, dekorimi, pastrimi, gërryerja, izolimi, etj.,edhe për ato më të vështirat, për ta bërë punën më të thjeshtë.

 • Gamë e gjerë produktesh
 • cilësia më e mirë,
 • dizajn modern paketimi
www.morris-deco.com

Absolute Safety!

Lëndë të para të cilësisë së lartë, dizajn ergonomik i avancuar,
standarde sigurie të nivelit të lartë, qëndrueshmëri maksimale

HUGO LOCKS ofron opsionet më praktike, efektive dhe të qëndrueshme të nxjerra
nga teste të vazhdueshme të forta të qëndrueshmërisë, me çmime shumë konkurruese

www.hugo-locks.com

Absolute Safety!

Lëndë të para të cilësisë së lartë, dizajn ergonomik i avancuar,
standarde sigurie të nivelit të lartë, qëndrueshmëri maksimale

HUGO LOCKS ofron opsionet më praktike, efektive dhe të qëndrueshme të nxjerra
nga teste të vazhdueshme të forta të qëndrueshmërisë, me çmime shumë konkurruese

www.hugo-locks.com