Mirësevini në Rrjetin Mbarëbotëror me
Rritje më të Shpejtë të Shitjes të Veglave

Ne Ndërtojmë Marrëdhënie të Forta Rreth Botës

Materialet tona të lëndës së parë me cilësi të lartë të kombinuara me
teknologjinë më të fundit të prodhimit të implementuar në fabrikat më
të mira në të gjithë botën, kanë themeluar Markat tona si veglat me
performancë më të lartë për Përdoruesit Vetiakë & Profesionalë

Lideri i veglave të dorës

FF GROUP TOOL INDUSTRIES është një furnitor i njohur dhe me rritje të shpejtë i veglave me eksperiencë të gjerë në industrinë e veglave dhe me njohuri të thellë në projektimin dhe ndërtimin e veglave i cili sot është zhvilluar në një grup markash shumë të fuqishme.

FFGROUP TOOL INDUSTRIES garanton produktet me cilësinë më të lartë me vlerën më të mirë të mundshme

Ne projektojmë, zhvillojmë, prodhojmë dhe testojmë veglat tona mbi bazën e studimeve të hollësishme të tregut për t’u siguruar që ato të përmbushin nevojat dhe kërkesat profesionale të klientëve.
Me një gamë të gjerë veglash dore dhe aksesorësh, aksesorësh të veglave me korrent, veglave të kopshtit, veglave të punimit të tokës, veglave për lyerje dhe spërkatje, çelësa dhe kyçe, doreza dhe këpucë sigurie pune dhe shumë artikuj të tjerë në fushën e veglave të punës, ne jemi dalluar si një furnitor i shquar për përdoruesit vetiakë dhe gjithashtu zanatçinjtë profesionalë në të gjithë botën.

ffgroup_building

Histori prej 3 Brezash në Industrinë e Veglave

Sot, pas 3 brezash menaxhimi të suksesshëm, ne mund të përshpejtojmë rritjen e paprecedent në kategoritë e produkteve, shitjet, eksporte dhe personelin

Në 60 vitet e kaluara kemi evoluar nga një biznes familjar, i përqendruar kryesisht në prodhimin e produkteve prej hekuri të derdhur dhe farkëtimi, në një Grup Markash e cila përfiton nga njohuria e thellë e grumbulluar gjatë gjithë këtyre viteve, e pasuruar më tej nga angazhimi për të implementuar teknologjitë më të fundit dhe pasionin për dizajn.

Ne i prodhojmë produktet tona në fabrika Europiane të zgjedhura me kujdes në Gjermani, Austri, Angli, Itali, Hollandë dhe në Azi, të kontrolluara imtësisht për procedurat e tyre të prodhimit, ambientet, makineritë dhe aplikimin e standardeve ndërkombëtare aktuale.

benman_stand1

s1

s7

benman_stand2

Rrjet Global me Rritje të Shpejtë

Produktet tona shiten në shumë shtete përreth botës dhe ne po zgjerojmë rrjetin e shitjeve duke shtuar një numër gjithnjë e në rritje me klientë të kënaqur

Produktet tona shiten & shpërndahen përmes rrjetit global të shitjeve përreth botës. Ne eksportojmë në Europë, Ballkan, Lindjen e Mesme, shtetet e Afrikës Veriore dhe SHBA.

Çdo ditë ne ofrojmë vlerën dhe cilësinë më të mirë për klientët tanë, ndërkohë që ndërtojmë marrëdhënie të forta në të gjitha tregjet ku shërbejmë.

Zgjidhje për Çdo Treg

Ne kemi synimin afatgjatë që të shkojmë në ballë të industrisë të mjeteve
duke zhvilluar një rrjet global që shpërndaj vegla të forta dhe me
performancë superiore në një gamë të gjerë dhe me
çmime konkurruese

lientët Tanë Janë:

DUA TË SHESH MARKAT E FFGROUP

Ne Prodhojmë

Ne jemi gjithmonë duke zhvilluar vegla duke pasur në mendje kërkesat e përdoruesve

Markat e FF GROUP TOOL INDUSTRIES prodhohen në fabrikat më të besueshme
dhe i nënshtrohen kontrolleve të rrepta të cilësisë.

Ne ndërtojmë nga e para, zhvillojmë dhe prodhojmë duke përdorur vetëm format tona.
Këto procese prodhimi të avancuara, të bëra duke përdorur lëndën e parë më të mirë, ofrojnë
një rezultat perfekt në çdo rast.

Duke përdorur standardet ndërkombëtare më të larta në të gjitha nivelet
e prodhimit, së bashku me ambientet moderne, pajisjet teknologjike më të fundit dhe teknikët
mjaft të kualifikuar, proceset tona të prodhimit garantojnë një produkt final të cilësisë më të lartë.

Në Kërkim të Perfeksionit

Markat e FF GROUP TOOL INDUSTRIES  bëhen duke përdorur proceset e prodhimit
më të fundit dhe më të avancuara të kontrolluara me softuer, duke garantuar përpunimin
optimal termal, mekanik dhe në sipërfaqe të lëndës së parë.

Our Top Quality Tools Manufactured in Top Factory Plants:
  • Gjermani
  • Austri
  • Angli
  • Itali
  • Hollandë

Pamje Unike Tërheqëse

Strategjia jonë e projektimit bëhet e dukshme në krijimin e linjave të reja të produkteve dhe në zhvillimin e mëtejshëm të gamës tonë ekzistuese të produkteve

Duke tejkaluar standardet e tregut për sa i përket projektimit dhe diferencimit, synimi ynë është që të zhvillojmë linja të reja me vegla unike ergonomike ndërkohë të vazhdojmë të përmirësojmë produktet tona aktuale ndërsa vihen në dispozicion teknologji të reja.

package

Përqendrimi kryesor i projektimit të paketimeve është të theksojmë karakteristikat
unike të secilit produkt duke ndihmuar përdoruesin final që të dallojë
shpejt & me lehtësi veglën e përshtatshme për nevojat e tij.

s4

s5

benman_stand4

s2