Si e Krijojmë Vlerën

Gama e produkteve tona prodhohet nën standarde të larta prodhimi dhe teknologji më të fundit me materiale lënde të parë të cilësisë të lartë dhe të zgjedhur me kujdes.
Prezantimi unik i veglave tona siguron një profil të veçantë që i bën të dallohen nga konkurrenca.

tools

BENNMAN-TOOLS

Zgjedhja e Profesionistëve!

BENMAN janë në krye në tregun e veglave Premium & Profesionale. Ato ofrojnë Performancë të Lartë në çdo përdorim të vështirë të kombinuar me çmime konkurruese. Ato përbëhen nga vegla dore & aksesorë, vegla me korrent, vegla kopshti & bujqësie, pajisje sigurie dhe vegla për lyerje

Veglat profesionale BENMAN dallohen për:

 • rezistencë të fortë
 • cilësi prodhimi dhe materiali unik
 • gamë gjigante produktesh dhe çmime të pakonkurrueshme
 • ndërtim unik modern
 • certifikim i standardeve ISO 9001:2008

www.benman-tools.com

Zgjedhja e Profesionistëve!

BENMAN janë në krye në tregun e veglave Premium & Profesionale. Ato ofrojnë Performancë të Lartë në çdo përdorim të vështirë të kombinuar me çmime konkurruese. Ato përbëhen nga vegla dore & aksesorë, vegla me korrent, vegla kopshti & bujqësie, pajisje sigurie dhe vegla për lyerje

Veglat profesionale BENMAN dallohen për:

 • rezistencë të fortë
 • cilësi prodhimi dhe materiali unik
 • gamë gjigante produktesh dhe çmime të pakonkurrueshme
 • ndërtim unik modern
 • certifikim i standardeve ISO 9001:2008

www.benman-tools.com

Zgjedhja Nr1 për veglat vetiake

FF GROUP TOOLS, mbulojnë nevojat e përdoruesve vetiakë, të cilëve u pëlqen “të futin duart” dhe profesionistëve që kërkojnë zgjidhjen më ekonomike. Ato përbëhen nga vegla dore, kapëse dhe pajisje sigurie

Seria FF GROUP TOOLS është unike për:


 • cilësi, fortësi dhe besueshmëri
 • çmime jashtëzakonisht konkurruese
 • ndërtim ergonomik dhe paketim praktik
 • gamë produktesh që shiten shpejt
 • certifikim i standardeve ISO 9001:2008

www.ffgroup-tools.com

MORRIS-products

Mirësevini në Botën e Morris

Seria MORRIS, përfshin Spërkatës të Cilësisë të Lartë dhe Dekorativë,
furça, ngjitës, silikonë, izolantë dhe abrazivë për përdorime profesionale
ose vetiake (dekorim, lyerje dhe më shumë)

Produktet MORRIS janë unike për:


 • prodhimin me cilësi të lartë
 • ndërtimin modern
 • gamën e plotë
 • vlerën e shkëlqyer për sa i përket cilësisë së tyre
 • certifikim i standardeve ISO 9001:2008

www.morris-deco.com

Siguri Absolute!

HUGO LOCKS projekton dhe prodhon produkte të cilësisë të lartë, me rezistencë maksimale dhe ndërtim të shkëlqyer, duke garantuar siguri absolute. Gama e HUGO LOCKS përfshin brava, kyçe dhe cilindra

Produktet HUGO LOCKS janë të njohura për:


www.hugo-locks.com

hugo locks