Bëhuni Partneri Ynë në Zonën
Tuaj dhe Fitoni më Shumë

Fitoni një avantazh konkurrues në zonën tuaj
duke iu bashkuar rrejtit tonë ekskluziv të shitjeve

Pse duhet të na zgjidhni ne?

 • Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh me cilësi superiore, të gjitha me çmime konkurruese
 • Produktet tona dallohen nga ndërtimi dhe paketimi i tyre modern e unik
 • Kompania jonë mbështet partnerët e saj para dhe pas procesit të shitjes
 • Logjistika jonë e fortë garanton dërgesa të shpejta dhe të sigurta.

Çfarë lloj partnerësh po kërkojmë?

Ne po kërkojmë partnerë afat-gjatë që do të na ndihmojnë të ruajmë
anën tonë konkurruese dhe përfitime të sigurta për të dy palët

 • Agjentë (për të mbështetur rrjetin lokal)
 • Shitës shumice
 • Rrjete dyqanesh
 • Dyqane Mjetesh Lokale

partner

Të punosh me ne është e thjeshtë

FFGROUP TOOL INDUSTRIES mbështet udhëtimin
tuaj me ndihmë eksperte

Kontaktoni stafin tonë të shitjeve 12h në ditë për të:

 • Marrë një kuotë brenda 24 orësh
 • Bërë një porosi duke përdorur Sistemin e Porosive Online
 • Marrë përditësime mbi porositë tuaj aktuale
 • Porositur modele të produkteve tona
 • Kërkuar një Menaxher Llogarie Personale

Luftojmë të Jemi më të Mirët në Gjithçka që Bëjmë

Ne zhvillojmë linjat më të plota të veglave
Ne zgjerojmë vazhdimisht gamën dhe cilësinë e produkteve
Ne ruajmë  çmime konkurruese pa asnjë kompromis në cilësi

Loading...

Ekzekutim Porosie Brenda 24 Orësh

Performancë e Lartë në Kohë Rekord

Të gjitha porositë ekzekutohen me efektshmëri duke përdorur procedurat tona të avancuara
të logjistikës, me saktësi mahnitëse dhe pothuajse zero mungesa.

Gjithmonë 100% Disponueshmëri Stoku

Përfitoni nga stoku i madh që mbajmë në magazinat tona,
duke ju dhënë mundësi të reduktoni stokun në dyqanin tuaj
dhe të lironi kapitalin dhe hapësirën për produkte të reja

 • Teknologji më e fundit në Qendrën Logjistike 20.000m²
 • Pajisje elektronike dhe mekanike më të fundit
 • SMM: Softuer i Menaxhimit të Magazinës
 • Skanerë barkodi dhe skaner zëri

logistics

pallet

Porositni sa të dëshironi!

Partnerët tanë mund të porositin sasinë që u duhet,
pa sasi minimale për artikull, aq shpesh sa dëshirojnë,
nga portofoli ynë i gjerë i produkteve

Ne grumbullojmë dhe transportojmë stok të mjaftueshëm për të plotësuar të gjitha porositë në Qendrën e Logjistikës Qendrore, nga ku mund të dërgojmë produktet që kërkoni të përziera direkt në ambientet tuaja!

Ne Krijojmë Katalogun Tuaj të
Personalizuar të Produkteve për
Stafin Dhe Klientët Tuaj

Jepini Klientëve tuaj Katalogun Perfekt
dhe rritni Shitjet tuaja!

Katalogu juaj i personalizuar përfshin:

Katalogu Juaj i Produkteve me Dy Edicione Product Catalogue

1

Edicioni i Shitjeve

të Katalogut të Produkteve

Edicioni i shitjeve i jep mundësi stafit tuaj të shitjeve të krahasojë produktet dhe çmimet tona me ato
të konkurrentëve, duke rritur efikasitetin dhe produktivitetin.

2

Edicioni i Klientit

i Katalogut të Produkteve

Edicioni i klientit është një libër prezantues tërheqës, i dizenjuar për t’ju
ndihmuar të bëni të njohur markën në zonën tuaj.

Çfarë Përfshin Katalogu
“Mjet” i Shitjeve?

Karakteristikat e produkteve, imazhet 3D, detajet e paketimit, përdorimet e produktit dhe informacionet e Kompanisë janë përfshirë të gjitha në këtë katalog të modernizuar “mjet shitjesh”, duke i bërë shitjet tuaja të përditshme të jenë shumë më të lehta.

Ne ndërmarrim FALAS Projektimin 3D
dhe Konsultimin për Shitjet të Dyqanit Tuaj*

Produktet shiten me sukses vetëm nëse ekspozohen si duhet!

Departamenti ynë i brendshëm i dizajnit mund të gjenerojë projektin e hapësirës të punës më të efektshëm për dyqanin tuaj ose për dyqanet e klientëve tuaj duke përdorur vizatime arkitekturore 3D. Programet tona të modelimit ju lejojnë të eksploroni mundësi të ndryshme, të kurseni hapësirë dhe të përmirësoni mënyrën si ekspozohen produktet tuaja

Rezultatet:
 • Vitrina dyqanesh moderne që theksojnë karakteristikat unike të produkteve
 • Zgjidhje prezantimesh të shkëlqyera duke përdorur stenda & rafte
 • Mbështetje më e madhe për përdoruesin final në zgjedhjen e produktit që u duhet
 • Dallim më i lehtë i mbarimit të produkteve dhe thjeshtim i procesit të porositjes

* Vetëm për klientët dhe partnerët e mundshëm

Ofrim i Zgjidhjeve të Plota

Konsulentët tanë të specializuar dhe me eksperiencë mund të japin ndihmë me
vendosje inovative dhe kuptimplotë të produkteve, përfshirë stendat dhe
vitrinat promocionale, si edhe ofrimin e zgjidhjeve praktike për kursimin e hapësirës

1a

1  Dërgim produktesh

2a

2  Montim stendash

3a

3  Vendosje produktesh

4a

4  Kënaqësi e klientëve

[/fusion_builder_column/]

Ne ju trajnojmë juve dhe Personelin e Shitjeve

Përfitoni nga eksperienca dhe njohuria jonë duke marrë pjesë në kurset e trajnimit

WNe mund t’ju trajnojmë juve dhe personelin e shitjeve mbi pikat e shitjes të portofolit të produkteve tona, duke ju dhënë materiale promocionale të përshtatshme si edhe duke dhënë njohurinë tonë teknike dhe të shitjeve.
Para se të hartojmë një propozim trajnimi, jemi të kënaqur të diskutojmë nevojat tuaja dhe të zhvillojmë një kurs që iu përshtatet juve!
Ne organizojmë seminare trajnimi:
 • Në grupe ose individualisht
 • Brenda ose ambientet tona
 • Online (webinare në distancë me kërkesë)
 • Mbi tema që lidhen me organizatën tuaj
 • With experienced product managers
 • Me menaxherë produktesh me eksperiencë

Testim i Cilësisë

Testim në dorë i produkteve tona për të zbuluar Superioritetin e tyre në krahasim me ato të Konkurrentëve tanë!

 • Trajnim Interaktiv Produktesh
 • Testim në Dorë
 • Analizim Rezultatesh

test2